• info@wbmakelaardij.nl    (072) 5062198

Judith Miebies

Medewerker
Judith Miebies (1974) werkt tweëenhalve dag per week bij Winkel & Buis makelaars en taxateurs als makelaarsassistente. Zij is een vertrouwd gezicht; tien jaar geleden maakte zij ook al deel uit van het (toen nog) Winkel Makelaardij-team! Na diverse andere functies in het bedrijfsleven vervuld te hebben, is zij weer terug op haar oude stek.

Judith voelt zich erg thuis in de makelaardij; met haar dienstverlenende instelling en mensenkennis geeft zij elke klant persoonlijke aandacht. Zij bewaakt op een efficiënte wijze de voortgang van de dossiers, maar verliest ook het menselijke aspect hierbij niet uit het oog. Dat Judith zich nog vele Egmonders van destijds weet te herinneren, zegt veel over haar betrokkenheid, toen en nu!

Judith ziet het kleinschalige team als een groot voordeel; de communicatielijnen zijn kort en de vier medewerkers vullen elkaar prima aan. De sfeer op kantoor is prettig; Judith ervaart dit als een enorme meerwaarde voor de dienstverlening. Er wordt met plezier gewerkt bij Winkel & Buis makelaars en taxateurs en dat merk je!

Judith is getrouwd en heeft 2 dochters en een zoon. Naast haar werkzaamheden voor Winkel & Buis makelaars en taxateurs voert zij als freelancer diverse opdrachten uit op het gebied van tekstschrijven en redigeren.

Neem contact op

  • button 200

  • Zoeken in ons aanbod