• info@wbmakelaardij.nl    (072) 5062198
Kaarten worden geladen logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslider

Julianastraat 22

Egmond aan Zee
€ 150.000,- kosten koper
Verkocht

Omschrijving

Nu de Egmondse Reddingsbrigade een prachtig nieuw onderkomen heeft gekregen aan de Boulevard is de jarenlang door hen gebruikte opslagruimte/loods beschikbaar voor verkoop. Dit pand ligt midden in het dorp en is geschikt voor diverse doeleinden. Het object is voorzien van veel faciliteiten zoals onder andere een elektrische deur, toilet, kantine, verwarming, dakvensters en warm en koud water. Het dak is enkele jaren geleden voorzien van nieuwe bitumen en er is een vloeistof dichte vloer.
De oppervlakte van de kantine is ca. 15 m2 en de oppervlakte van de opslagruimte zelf is ca. 95 m2

Bijzonderheden:
– De gemeente Bergen is eigenaar van het pand en streeft naar transparantie richting haar burgers. Verkoop geschiedt volgens ‘Inschrijving’. Dit betekent dat u bij concrete interesse wordt gevraagd schriftelijk een bod uit te brengen in een gesloten envelop. Deze envelop dient dan bij notaris Overwegend Notariaat te Egmond aan den Hoef te worden afgegeven op uiterlijk vrijdag 21 december om 12.00 uur met de tekst ‘Julianastraat 22′. De procedure ten aanzien van zo’n inschrijving kunt u opvragen bij ons kantoor. Vanzelfsprekend kunt u ook een bezichtiging aanvragen.

– Conform het bestemmingsplan is het object alleen te gebruiken als garage/(op)bergplaats ten behoeve van de woningen. M.a.w. het pand mag niet bedrijfsmatig gebruikt worden.

– Het object dient nog kadastraal gesplitst te worden. Die splitsing gebeurt voor de overdracht en op kosten van de verkoper.

– Overdracht: in overleg begin 2019.


Details

 • Prijs: € 150.000,- kosten koper
 • Adres: Julianastraat 22
 • Postcode / plaats: 1931 CC Egmond aan Zee
 • Wijk/buurt: Egmond aan Zee - Centrum


aan favorieten toevoegen
 • Zoeken in ons aanbod

 • Direct contact opnemen

  Voorstraat 84
  1931AN Egmond Aan Zee

  (072) 5062198

  info@wbmakelaardij.nl

  Contactformulier