• info@wbmakelaardij.nl    (072) 5062198
Kaarten worden geladen logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Watertorenweg 14**

Egmond aan Zee
€ 475.000,- kosten koper

Omschrijving

SCHIP AHOY, KAPITEIN(S) GEZOCHT!
Bijzonder gunstig gelegen kavel aan één van de mooiste straten van Egmond aan Zee. Op korte afstand van strand en duinen en aan de achterzijde grenzend aan een boomrijk en groenblijvend stuk gemeente grond.

Onlangs heeft de gemeente positief gereageerd op een principe-verzoek om ter plaatse het bestemmingsplan zodanig te wijzigen dat ruimte ontstaat voor de bouw van een extra woning. Het huidige kavel wordt in dat geval gesplitst en apart verkocht.

Het linkerdeel, ter grootte van ca. 595 m2, wordt nu aangeboden, inclusief huidige opstallen (eenvoudige bungalow en zomerhuisje). Na sloop heeft u de mogelijkheid tot realisatie van een vrijstaande woning. Het bouwvlak zal 8×15 meter bedragen, met een maximale goothoogte van 4 en totale hoogte van 10 meter. Volop mogelijkheden dus!

Uiteraard behoort voor de liefhebbers renovatie van de huidige woning ook tot de mogelijkheden. Dit bijzondere huis is echt gebouwd als kunstenaarswoning. Dit is met name terug te vinden in de grote en lichte woonkamer met atelier, inclusief (dak)ramen op het noorden.

*verkoop onder voorbehoud wijzigen bestemmingsplan.
*Bouwmogelijkheden binnen nieuw bouwvlak tot 840 m3.


Details

 • Prijs: € 475.000,- kosten koper
 • Adres: Watertorenweg 14**
 • Postcode / plaats: 1931 BA Egmond aan Zee
 • Wijk/buurt: De Noord (Egmond aan Zee)


Brochure


aan favorieten toevoegen
 • Zoeken in ons aanbod

 • Direct contact opnemen

  Voorstraat 84
  1931AN Egmond Aan Zee

  (072) 5062198

  info@wbmakelaardij.nl

  Contactformulier