• info@wbmakelaardij.nl    (072) 5062198

Beoordelingen

Op deze pagina leest u wat anderen over ons zeggen. Het zijn de ervaringen van cliënten van wie wij het vertrouwen kregen om hun belangen te mogen behartigen.

Onze cliënten over ons

Bewertungs-set, vektor smileysOndanks een lang traject een zeer prettige samenwerking gehad met het team van deze makelaar. 
Staan open voor nieuwe ideeën zeker in een markt waarbij het niet vanzelfsprekend meer is een huis te verkopen heeft dit makelaar kantoor zich creatief ingezet om de verkoop tot een succes te laten worden”.

Bewertungs-set, vektor smileys “Een serieus en ouderwets (in de goede zin van het woord) makelaarskantoor” 

Bewertungs-set, vektor smileys  “Goede kennis van zaken,houdt goed overleg,denkt goed mee,bescheiden,doortastend,van harte aanbevolen”

Bewertungs-set, vektor smileys  “Wichtig vielleicht auch für deutsche Kunden. Wir waren sehr zufrieden und haben uns gut beraten gefühlt. Preis/Leistung ist sehr gut. Wir wurden immer freundlich und zuvorkommend behandelt und hatten das Gefühl, die richtigen Makler gewählt zu haben”

Bewertungs-set, vektor smileys “vanaf het voortraject tot het uiteindelijk verkopen van de woning een goede begeleiding gehad. Prijs / Kwaliteit is prima” 

Bewertungs-set, vektor smileys “Andreas van Winkel & Buis Makelaars is een zeer vriendelijke en deskundige makelaar. Hij neemt ruim de tijd voor je. Communicatie is erg goed. Hij kent de markt in Egmond als geen ander.”

Bewertungs-set, vektor smileys “Winkel en Buis is een prima makelaarskantoor. Goede communicatie, duidelijk, snel en vriendelijk.”

Bewertungs-set, vektor smileys “Makelaar is zeer goed bekend met de situatie ter plaatse, en is daarom ook in staat om een juiste inschatting te maken van de verkoopmogelijkheden. Voorts heeft hij op alle momenten adequaat gereageerd en alle partijen direct van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden.”

Bewertungs-set, vektor smileys “Goede communicatie tijdens het verkoopproces en snelle actie als het nodig is.”

Bewertungs-set, vektor smileys “toen wij eenmaal een ander huis hadden gekocht en de verkoop van onze woning urgent werd, toen was de makelaar er!”

Bewertungs-set, vektor smileys  “Overleg en begeleiding ging prima. Het huis werd snel verkocht”

Huis verkopen? Bel (072) 506 2198

  • button 200

  • Zoeken in ons aanbod