• info@wbmakelaardij.nl    (072) 5062198

Uw huis verkopen

Als u uw huis wilt gaan verkopen, kunt u dat op verschillende manieren aanpakken. U zou het zelf kunnen doen. Maar welke prijs is redelijk? Hoe zit het met aansprakelijkheden, (verborgen) gebreken?, met twee kopers tegelijk onderhandelen? Krijgt de koper wel een hypotheek? Wat weet u van de wetgeving omtrent het (ver)kopen van een onroerende zaak?
Kortom, bij het verkopen van een huis komt veel meer kijken dan u wellicht op het eerste gezicht denkt. Daarbij kost het vaak ook veel tijd. Gelukkig kunt u ervoor kiezen om het werk uit te besteden aan een makelaar!

Vertrouwen

Wij hopen in dat geval natuurlijk dat u voor ons kantoor kiest. Maar waarom zou u dat doen? Maakt het wat uit of u met het ene of met het andere makelaarskantoor in zee gaat?
Wij denken van wel! Iedereen heeft nu eenmaal een eigen manier van werken, een eigen manier van communiceren en presenteren. Zo werken wij bijvoorbeeld (onder andere) met zogenaamde Virtual Tours; een soort Google streetview, maar dan van uw eigen woning! Een vooruitstrevende techniek, die nog maar door weinig makelaars wordt gebruikt.
Ook zijn we zeer actief op facebook en bieden we eigenaren de mogelijkheid om ook zelf hun huis aan te prijzen.
Zijn wij daarmee goed en andere kantoren niet? Nee, zo werkt dat uiteraard niet. Maar verschillen zijn er dus wel degelijk: Vitrines, website, werkwijze…bij welke makelaar voelt u zich thuis, wie geeft u het vertrouwen? En niet in de laatste plaats: Wat kost het? (of in onze visie: Wat levert het u op?).
In plaats van onszelf op de borst te slaan, laten we liever andere verkopers aan het woord. Wat vinden zij van onze dienstverlening? Hebben wij de verwachtingen waargemaakt of misschien zelfs overtroffen? Leest u de beoordelingen eens na!

Maatwerk

Heeft u verkoopplannen? Heel concreet of misschien twijfelt u nog?
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken we eerst graag kennis met u. Waarom wilt u uw huis verkopen, wat zijn de omstandigheden? Wat verwacht u van ons? Wat zou u willen?
Maak daarom een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars. Zij vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen. Geen huis is immers hetzelfde, geen cliënt is hetzelfde. Makelaardij vraagt om maatwerk, geen standaard oplossingen.

Huis verkopen?

Bel (072) 506 2198