• info@wbmakelaardij.nl    (072) 5062198
Marcel Buis (1965) heeft na zijn opleiding aan de HEAO het verkoopvak geleerd bij Xerox; de Amerikaanse kopieergigant. Hij is daar bijna 20 jaar werkzaam geweest in diverse functies als verkoper en leidinggevende. Daarna heeft Marcel enkele jaren bij Ahold gewerkt, waarbij hij in de avonduren met succes de opleiding tot makelaar/taxateur volgde.

Vervolgens besloot Marcel, midden in de crisisjaren, actief te worden in de makelaardij. Het toont zijn mentaliteit en gedrevenheid; juist onder moeilijke omstandigheden komt het beste in hem naar boven. Na gewerkt te hebben bij diverse kantoren in de regio en zijn officiële certificering als makelaar, is Marcel in 2013 compagnon geworden bij ons kantoor.

Kenmerkend voor Marcel zijn zijn gedrevenheid, betrokkenheid en creativiteit. "Ik ben ervaringsdeskundige daar waar het gaat om het hebben van twee woningen. Ik weet daarom uit eigen ervaring hoe belangrijk het is dat de makelaar zijn uiterste best doet om een huis goed en vlot te verkopen". Marcel kan het maar moeilijk begrijpen dat mensen soms maanden niks horen van hun makelaar. "In mijn ogen ondenkbaar en onacceptabel als je weet wat voor zorg het soms kan zijn voor mensen".

Als Egmonder in hart en nieren, is Marcel in zijn vrije tijd vaak te vinden op of rond de velden van voetbalvereniging Egmondia. Marcel is getrouwd en heeft twee dochters en een zoon die allemaal actief zijn op de Egmondse voetbalvelden.

Neem contact op

  • button 200

  • Zoeken in ons aanbod