• info@wbmakelaardij.nl    (072) 5062198

Sonja Schortinghuis

Sonja Schortinghuis

Medewerker
Sonja Schortinghuis (1980) werkt 3,5 dag bij Winkel & Buis. Zij ondersteunt beide makelaars bij het maken van afspraken, dossiervorming en afhandelen van emails. Tevens is zij verantwoordelijk voor de administratie.

Na te hebben gewerkt als leerkracht en intern begeleidster op verschillende basisscholen, heeft ze in 2014 besloten om een carrièreswitch te maken. Het werken met haar echtgenoot ziet zij als een meerwaarde voor de dienstverlening van Winkel & Buis.

Sonja vindt werken binnen de makelaardij afwisselend en dynamisch. Daarnaast vindt zij het contact met mensen en de variatie in werkzaamheden erg aansprekend. Ze is een echte duizendpoot, is secuur en kan goed overzicht houden. Door haar oog voor detail en vermogen om 'out of the box' te denken, is ze een goede aanvulling op kantoor.

Naast haar werk onderneemt Sonja samen met haar echtgenoot diverse andere zakelijke activiteiten. In haar vrije tijd gaat ze graag met haar gezin naar buiten en probeert ze regelmatig de sportschool te bezoeken.

Neem contact op

  • button 200

  • Zoeken in ons aanbod