• info@wbmakelaardij.nl    (072) 5062198
klik om in te zoomen
Kaarten worden geladen logo
Filters

De Woudhoeve

Prachtig gelegen, tussen de historische dorpskern van Egmond aan den Hoef en het pittoreske kunstenaarsdorp Bergen, bevindt zich het recreatiepark ‘ De Woudhoeve’.

Een mooi, ruim opgezet, vakantiepark met diverse faciliteiten, zoals een (verwarmd) buitenzwembad met apart kinderbad, diverse sportvelden, een wasserette, fietsverhuur, een indoor speeltuin voor de allerkleinsten en een modern, gezellig restaurant, waar u in alle seizoenen kunt genieten van heerlijke gerechten. In de zomermaanden is het heerlijk toeven op het fraaie, zonnige, terras met uitzicht op het zwembad en de speeltuin.

Het park biedt, door de gunstige ligging, een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De drie Egmonden (behalve Egmond aan den Hoef, ook Egmond-Binnen en Egmond aan Zee) liggen op een steenworp afstand, maar ook de aantrekkelijke dorpjes Bergen en Schoorl en het wat grotere Heiloo en Castricum zijn van hieruit gemakkelijk met de auto te bereiken. Grote (winkel-)steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn eveneens allen binnen 30 autominuten te bereiken. Zowel voor een dagje strand, een wandeling door het bos of de duinen, of het bezoeken van een stad zit u op ‘De Woudhoeve’ goed!

Verspreid over het park liggen de, in grootte variërende, chalets. Alle chalets zijn geschikt voor recreatieve bewoning en/of recreatieve verhuur en zijn gelegen op eigen grond (ca. 200 tot 300 m2).

 

Overzicht kosten recreatiepark ‘De Woudhoeve’:

U betaalt jaarlijks een zogeheten ‘parkservicebijdrage’, waarmee u bijdraagt aan o.a. de groenvoorziening en –onderhoud op het park, de verlichting van wegen en paden, het schoonhouden van het park en het gebruik van de faciliteiten. Deze bijdrage bedraagt in 2018 ca. €1.700,-.

Overige kosten, waarmee u als eigenaar rekening dient te houden, zijn:

– vergoeding voor het deponeren van restafval: €90,- per jaar

– vergoeding voor kosten doorleveren kabel (verplicht): €110,- per jaar

– vergoeding voor het houden van huisdier(en): €80,- per jaar, per dier

– vergoeding voor een brievenbus: €76,50 per jaar

– rioolheffing: ca. €300,- per jaar

– vergoeding voor uitzenden tv signaal aan derden (Videma):* ca. €28,- per jaar

– aanschaf modem t.b.v. WiFi (eenmalig): €175,-

– aanschaf WiFi abonnement: **   tussen €3,- en €200,-

 

* deze kosten betaalt u alleen indien u uw chalet wilt verhuren!

** Er zijn diverse soorten passen beschikbaar, o.a. voor een dag, week, maand of jaar. De kosten zijn afhankelijk van het aantal MB data en het aantal toestellen dat in kan loggen op WiFi. Een dagpas kost €3,-, een jaarpas ca. €100,- (voor 1 toestel) of €200,- (voor 3 toestellen).

 • Zoeken in ons aanbod

 • Direct contact opnemen

  Voorstraat 84
  1931AN Egmond Aan Zee

  (072) 5062198

  info@wbmakelaardij.nl

  Contactformulier