• info@wbmakelaardij.nl    (072) 5062198

Winkel & Buis verkoopplan

zo goed mogelijk verkopen 

Als u Winkel & Buis inschakelt voor de verkoop van uw huis, staan we voor uw belang. Uw belang is niet slechts de verkoop; het gaat erom uw huis zo goed mogelijk te verkopen.

De tijd van een paar foto’s maken, bord in de tuin en op Funda zetten, ligt ver achter ons. Om tot een optimaal verkoopresultaat te komen, is een plan van aanpak nodig: Het Winkel & Buis verkoopplan. In het plan komen diverse zaken aan bod, zoals ‘doelgroep’, ‘marktpositie’, ‘verkoopstrategie’, etc.

Cijfers wijzen uit dat met het Winkel & Buis verkoopplan, de beste resultaten behaald worden. En dat is waar het om draait: De beste prijs voor uw huis!

Niet alleen het beste verkoopresultaat telt, maar zeker ook uw tevredenheid over de verkoop; Bent u goed op de hoogte gehouden, heeft u alle informatie ontvangen, is er goed naar uw wensen geluisterd? 

Tevreden klanten die zeker weten dat ze de beste deal hebben gekregen, dat is de passie die wij in ons werk hebben! We zijn dan ook blij dat onze klanten ons werk weten te waarderen. De mooie rapportcijfers en reviews, stimuleren ons om iedere dag ons stinkende best te blijven doen!

Ook uw huis zo goed mogelijk verkopen?

Meer dan

0
verkopers gingen u voor!